Bleken

Tanden bleken in een korte tijd

Binnen een korte tijd wittere tanden door tanden bleken. Drie tot acht tinten witter door de nieuwe BlancOne methode; een effectieve bleekmethode zonder bijwerkingen.

Voordelen van deze bleekbehandeling

Ten opzichte van andere bleekmethodes, biedt de BlancOne een aantal grote voordelen. Bij een behandeling met BlancOne komt binnen enkele minuten singlet-zuurstof vrij. Deze stof is het meest effectieve, veilige en wetenschappelijk bewezen middel voor het bleken van tanden.

De innovatieve technologie van BlancOne, maakt het mogelijk om zowel de behandeltijden als de gebruikte concentraties waterstofperoxide aanzienlijk te reduceren. De BlancOne methode is de meest veilige en effectieve bleekmethode van dit moment.

 • Binnen een korte tijd wittere tanden
 • Bleken door een bekwaam tandheelkundige medewerker
 • Veilige en effectieve bleekmethode
 • Geen bijwerkingen dankzij korte behandeltijd Zo werkt de BlancOne bleekmethode:
 1. Vooraf controleren we uw gebit, zodat deze veilig wordt gebleekt. Ook geven we u uitleg over de behandeling.
 2. Eerst polijsten we uw gebit.
 3. Daarna brengen we een bleekgel aan op uw tanden.
 4. Met een speciale blauwe lamp start het bleekproces.
 5. Met de korte bleekbehandeling worden uw tanden gebleekt.
 6. Als u kiest voor de Total Complete-behandeling, wordt de bleekgel vervangen en worden bovenstaande stappen nog twee keer herhaald.
 7. Afsluitend geven we u informatie over wat u wel/niet mag eten.
 8. Met een stralend wit gebit verlaat u de praktijk!

De BlancOne behandelingen hebben dankzij de korte behandeltijd géén bijwerkingen. Eén bleekbehandeling met BlancOne leidt dus niet tot gevoeligheid en beschadigingen van het glazuur. BlancOne is ook het enige product, zonder anti-gevoeligheids- en minimaliseringstoevoegingen. BlancOne respecteert de fysiologische pH van het glazuur.

 

Laat je tanden bleken onder toezicht van de tandarts

Al geruime tijd vinden mensen het belangrijk om een fris en wit gebit te hebben. Veel bedrijven speelden dan ook in op deze behoefte van de consument. Helaas verliepen bleekbehandelingen van tanden in het verleden lang niet altijd veilig en onder toezicht van een tandarts. Hierdoor kan er veel schade aan het gebit ontstaan. Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Tandartsenpraktijk Meerzicht Zoetermeer. De behandeling wordt altijd uitgevoerd door een bekwaam tandheelkundige medewerker.

In Europa geldt sinds 2012 een nieuwe wet, waarop het percentage waterstofperoxide bij een bleekbehandeling is gemaximaliseerd naar 6%. In deze wet staat tevens beschreven, dat bleekbehandelingen uitsluiteind mogen worden uitgevoerd onder supervisie van een tandarts. Omdat we het bij Tandartsenpraktijk Meerzicht Zoetermeer belangrijk vinden dat het veilig en effectief gebeurt, dient er alvorens iedere bleekbehandeling een consult plaats te vinden bij een tandarts of één van onze bekwaam tandheelkundige medewerker; zo kan de veiligheid van het bleken gegarandeerd worden.

Reguliere patiënten, die recentelijk een reguliere periodieke controle hebben ondergaan, volstaan daarmee.

Bij Tandartsenpraktijk Meerzicht Zoetermeer bieden we twee bleekbehandelingen aan:

 • BlancOne Click – een korte behandeling , waarna uw gebit een frisse uitstraling heeft.
  • Handig om direct na uw gebitsreiniging te plannen, zodat u met een stralende, frisse en witte glimlach de praktijk verlaat. Deze behandeling wordt aangeraden, wanneer u tussendoor uw glimlach wilt verfrissen.
 • BlancOne Touch – haal het meeste uit uw glimlach.
  • Met deze complete behandeling haalt u het beste uit uw glimlach naar boven. Bij deze methode wordt meerdere malen de bleekgel aangebracht. Wilt u voor langere tijd resultaat en een duidelijk verschil zien, dan is deze behandeling echt iets voor u.De bleekbehandelingen van BlancOne zijn het resultaat van 15 jaar onderzoek, dat geleid heeft tot een nieuwe benadering van tanden bleken en tot de ontwikkeling van nieuwe technologieën. Dankzij lichtenergie en speciale lichtgevoelige versnellers, werkt de behandeling van BlancOne met een snelheid die met traditionele bleekbehandelingen ondenkbaar is.Een bleekafspraak inplannen?
  • U kunt ons bereiken voor het maken van een afspraak via het telefoonnummer 079-3219305 of u wil meer informatie, wij helpen u graag!
  • Bij een behandeling met BlancOne komt binnen enkele minuten singlet-zuurstof vrij, het meest effectieve, veilige en wetenschappelijk bewezen middel voor het bleken van tanden. De innovatieve technologie van BlancOne, maakt het mogelijk om zowel de behandeltijden als de gebruikte concentraties waterstofperoxide aanzienlijk te reduceren. Hierdoor wordt veilig, effectief en comfortabel bleken van tanden gegarandeerd. De BlancOne behandelingen hebben dankzij deze korte behandeltijd geen bijwerkingen. Een bleekbehandeling met BlancOne leidt dus niet tot gevoeligheid en beschadigingen van het glazuur. BlancOne respecteert de fysiologische pH van het glazuur.
  • BlancOne: snel, effectief en onschadelijk voor het glazuur